Metode de albire a dintilor chiar la tine acasa. Iata cateva trucuri

By

Toata lumea isi doreste un zambet perfect. Insa nu este la indemana tuturor sa isi faca albirea dintilor la cabinetul stomatologic. Din considerente financiare sau dau vina pe faptul ca se subtieaza smaltul dintilor.

Iata cateva metode prin care iti poti albi dintii chiar cu ingrediente din bucataria ta. De precizat este ca prin aceste metode nu vei avea dinti mai albi peste noapte, ci dupa ce folosesti aceste ingrediente o perioada mai indelungata. Inainte de a incerca orice metoda de albire a dintilor este indicat sa mergeti la un cabinet stomatologic si sa efectuati un control medical de rutina pentru a va asigura de buna sanatate orala.

Bicarbonatul de sodiu – se foloseste doar o data pe saptamana. Peste pasta de dinti se aplica putin bicarbonat si se perieaza normal. Poti incerca sa faci un amestec din sucul unei lamai amestecat cu bicarbonat de sodiu si sa clatesti gura apoi. Ambele variante au acelasi efect.

Sare grunjoasa – mare atentie sa nu zgariati gingiile. Se pune putina sare pe deget si se freaca usor dintii, apoi se spala normal.

Puteti incerca si un amestec de:

– 1 lingurite praf de bentonit amestecat cu apa (o roca sedimentara argiloasa)
– 1/2 lingurita praf de copt
– 1/2 lingurita scortisoara
– 1/4 lingurita turmeric. Se mixeaza toate ingredientele, se aplica pe periuta de dinti si va spalati normal.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News