Dan Negru, despre salariul pe care il incaseaza: “Negru, lider de 18 ani”

By

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de televiziune. Cariera sa este impresionanta, a moderat foarte multe emisiuni si pe fiecare a luat-o ca pe o provocare, pe care a dus-o intr-un mod profesionist la final.

A vorbit de multe ori despre peripetiile prin care a trecut la filmari, dar acum este timpul sa spuna adevarul despre salariul pe care il incaseaza. S-a scris in presa despre un salariu foarte mare, iar acesta a tinut sa faca anumite precizari pe pagina sa de Facebook: „Nu iau 40 mii de euro pe luna din tv asa cum zic azi ziarele. N-o face niciunul dintre noi pentru ca publicitatea nu suporta asa ceva, dar si pentru ca meseria mea, de “prezentator tv” a disparut. Ea exista doar ca sa justifice esecurile. Pe cat de mult se vorbeste despre rolul lui Mircea Radu in esecul “Ie Romanie”, pe atat de putin se vorbeste de rolul lui Cosmin Cernat in succesul “Exatlon”.

Am un job de acar Paun. Cand intr-un accident feroviar petrecut la Buzau au murit 66 de oameni a fost gasit un singur vinovat: Ioan Paun, un acar.

De Revelion, un ziarist mi-a spus ca nu va da stirea “Negru, lider de 18 ani”, dar ca are pregatita prima pagina pentru cand va fi “Negru, prima data infrant de Revelion”.
Meserie de acar Paun in care nu castigam 40 mii/luna nici eu, nici Esca, nici Cabral si nici Raduleasca…”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News