Antonio continua seria dezvaluirilor despre casnicia sa cu Bianca Rus! Au avut o nunta ca in povesti, iar la cateva saptamani divorteaza

By

Suparat de acuzatiile care i se aduc, Antonio continua seria dezvaluirilor din casnicia pe care a avut-o cu Bianca Rus. Nimeni nu anticipa acest divort, mai ales ca abia au facut nunta si de doar cateva zile s-au intors din luna de miere. Insa lucrurile intre ei si famiile lor nu au mers asa cum se asteptau, iar pana la despartire a fost doar un pas!

Fanii cantaretei erau foarte bucurosi pentru ea, ca isi gasise linistea si se casatorise, iar cei doi pareau un cuplu solid. Insa ascundeau foarte multe neintelegeri. Antonio a marturisit ca nu se castaorise cu Bianca, ci cu mama ei. Cantareata este dependenta de familia ei, iar acest lucru a daunat casniciei lor. Acuzatiile din presa ca i-ar fi furat aurul sau ca a fost agresiv l-au facut sa reactioneze si sa spuna cu adevarat ce s-a intamplat in relatia lor:

„Eu am plecat de acasa si va dati seama, face tot posibilul sa ma denigreze si aurul a ramas la ea in continuare si banii. Nu mi-am luat inapoi nici aurul pe care i l-am cumparat eu, dar mai ales aurul ei…. A fost foarte ok, ne-am inteles foarte bine pana la cununie.”

Se pare ca neintelegerile intre familiile celor doi au aparut chiar in ziua cununiei civile, iar Antonio a posvestit pe larg intamplarea, pentru ca nu vrea sa ramana lumea din jur cu o impresie gresita despre el: „Chestia e ca, in ziua cununiei, mama ei a acuzat-o pe mama mea ca ar fi impins-o. Cand stateam noi la poze, ar fi vrut sa faca poze cu noi si mama nu i-ar fi dat voie si ar fi impins-o. Mai tarziu am inteles ca a fost o strategie de a lor, ca s-o indeparteze pe Bianca de mama mea. Sa n-o mai iubeasca, ca fosta soacra e foarte geloasa si nesuportand ca fata ei sa se apropie de cineva foarte tare, s-a simtit în pericol. Bianca, va dati seama, cand a auzit, a crezut-o pe mama ei. Ideea e ca de atunci s-au racit relatiile. Bianca nu a mai suportat-o pe mama, incontinuu reprosuri, tensiune in casa, certuri. Nu am suportat nici eu.”

Barbatul i-a fost alaturi in cele mai grele momente din viata ei, fara ezitare: „Eu i-am facut numai bine toata relatia. Stiti ca a avut o operatie de micsorare a stomacului, eu nu am iesit din casa o luna jumatate, am ajutat-o sa se spele, am fost trup si suflet pentru relatia asta doar ca ele nu au apreciat, ulterior sa-mi dau seama ca eu m-am insurat cu mama ei, nu cu ea, adica totul depindea numai de mama ei…”

Antonio marturiseste ca el nu a avut niciun interes in relatia cu Bianca, ba mai mult i-a deschis si o afacere, pentru ca ea sa se poata intretine singura: „I-am facut un magazin, eu nu am niciun drept acolo pentru ca am mers pe incredere. I-am facut un magazin de haine. In Bucuresti. Ideea e ca eu mergand pe incredere n-am intrat in acte, este firma ei. Plus banii de la cununie care sunt cateva mii bune de euro care au ramas la ea.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News