Nella s-a despartit de Ionut Jaguarul! Aceasta a sters toate pozele de pe retelele de socializare cu el si i-a transmis cateva mesaje foarte sugestive

By

Ionut Jaguarul a pierdut marea finala a show-ului televizat Exatlon! Atunci a plans pentru ca nu a reusit sa castige si ca nu putea sa isi faca nunta mult dorita alaturi de aleasa inimii sale, Nella! Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste de doi ani de zile.A trecut peste faptul ca acesta i-a ascuns ca a semnat un contract si trebuie sa plece in Republica Dominicana si si-a sustinut iubitul cu toata fiinta sa.

Nevasta „Jaguarului” a fost prezenta in studiourile Kanal D, invitata la emisiunea Wowbiz pentru a vedea in direct finala concursului Exatlon. Cand a vazut ca Ionut nu a castigat marele premiu, aceasta a suferit foarte mult si a plans alaturi de mama lui Ionut! I-a transmis atunci ca abia asteapta sa se intoarca acasa! Dar acasa lucrurile au luat-o pe alt drum, din cate lasa Nella de inteles. De pe contul sau personal de Facebook au fost sterse toate pozele in care aparea impreuna cu Ionut si i-a transmis cateva mesaje cu subinteles:

Postarea Nellei de pe Facebook:

 

 

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News