Brandusa Covalciuc promoveaza trei cantareti de muzica populara nevazatori! Acestia au impresionat-o cu talentul si povestile lor de viata: „Si pe mine m-au ajutat altii la inceput, e normal ca si eu sa… „

By

Brandusa Covalciuc este o indragita cantreata de muzica populara din Romania! Ascensiunea ei nu a fost una rapida, ci a muncit extrem de mult pentru a ajunge pana aici! Iar acum vrea sa ajute si ea la randul sau acesti tineri minunati, care nu sunt promovati deloc! 

Nascuta in localitatea Dorohoi, a fost descoperita de profesoara sa de muzica populara, care a si inscris-o la Festivalul „Pe fir de balada”, desfasurat in Targu-Jiu. A primit Marele Premiu, iar asta a ambitionat-o sa munceasca mai mult si sa isi cladeasca o cariera in muzica populara. A urmat cursurile Liceului de muzica si a inceput sa ia lectii de canto pentru a-si valorifica mai mult talentul! A devenit membra a gruparii „Rapsozii Botosanului”, iar de aici pana la primul sau album a fost decat un pas. De atunci si-a stabilit un loc sub soarele etern al folclorului, iar acum este o cantareata extrem de indragita de public si apreciata pentru munca depusa!

Nu a uitat niciodata ca a fost ajutata de oamenii din jurul sau, asa ca a decis sa intoarca acelasi favor unor tineri extrem de talentati, dar nepromovati! Eusebiu, Tony si Larisa sunt numele celor trei tineri nevazatori, dar cu o vointa de fier! Eusebiu a declarat ca a invatat sa fie multumit de el asa cum este si considera ca daca Dumnezeu iti ia ceva, iti da altceva! Tony sustine ca mosteneste talentul de la tatal sau, iar acum cauta sa il faca mandru cu orice ocazie, chiar daca acesta il priveste din cer.

Brandusa Covalciuc a declarat ca i-a cunoscut la niste filmari si atunci s-a hotarat sa ii ajute cat poate: „Eusebiu este student la Conservator. Larisa canta foarte frumos romante, iar pe Tony l-am cunoscut anul trecut. Mi-a placut foarte mult glasul lui. Si pe mine m-au ajutat altii la inceput, e normal ca si eu sa dau mai departe ce am primit la randul meu.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News