Carmen Harra (62 de ani) este pregatită să devină din nou mamă! Vezi ce a declarat aceasta!

By

Deși au trecut mulți ani de când a născut-o pe Alexandra, fiica acesteia, Carmen Hara spune că este pregătită să fie mamă!

Aceasta a dezvăluit că și-ar dori să adopte un copil, indiferent de vârsta, poate chiar și un adult, ba chiar îi încurajează pe oameni să facă acest lucru, dacă au posibilitatea!

„Eu sunt cea mai fericita. Daca as putea sa adopt, eu cred in adoptat, cred in asta si mi-am propus sa adopt chiar si un adult. Intr-un fel l-am adoptat si pe asistentul meu. Cu cat avem copii mai multi, copii in sensul ca toti ramanem in inima noastra. Eu sunt copil, nu o sa imbatranesc niciodata si nu vrem sa imbatranim, in interior. La nivelul sufletului vrem sa fim mereu tineri si sa iubim si sa fim mereu fericiti, dar cred in a adopta, cred in a face bine, cred in a darui. Nu este nimic mai important decat sa transferam invatamintele noastre la generatiile urmatoare. Nu cred nimic mai frumos decat sa poti sa dai, sa daruiesti.

Sufletul ala pe care il adopti, mai ales daca adopti un copil, tu sadesti in el iubire. Nu conteaza biologic al cui este, cateodata omul ala care vine in viata, vine pentru ca intre tine si sufletul respectiv poate sa fie o carma dintr-o viata anterioara”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News