Victor Slav a aflat din presa de noua relatie a Biancai! ”Nu, nu știam! Pe mine tot ce mă interesează acum este…”

By

La doar cateva zile de cand Bianca si Victor si-au anunta despartirea, Bianca a fost zarita alaturi de un alt barbat, un celebru fost luptator, Tristan Tate! La doar 30 de ani, Tristan este milionar in euro, bani obtinuti din competitii sportive dar si din afaceri.

Desi poate parea ca Bianca nu sufera deloc de despartirea de Victor Slav, trebuie stiut ca cei doi s-au separat cu mult timp inainte sa anunte oficial acest lucru, Bianca declarand ca motivul despartirii celor doi nu ar fi fost infidelitatea, ci pur si simplu disparitia chimiei dintre cei doi!

Nu ne-am certat, chiar niciodată, doar că între noi dispăruse chimia

Bianca Dragusanu a sters de pe conturile sale de socializare toate fotografiile cu Victor Slav, tatal copilului ei, aratand astfel lumii ca este pregatita sa isi ia viata de la capat alaturi de altcineva!

Victor Slav a aflat din presa despre noua relatie a fosteilui, dupa ce aceasta a fost filmata sarutandu-se cu milionarul englez:

Nu, nu știam! Nici nu mă interesează, sincer…

Acesta a declarat ca tot ce il intereseaza acum, nu este viata Biancai, ci doar fetita ce o are impreuna cu ea.

ce se întâmplă de-acum încolo cu Bianca este problema ei! Pe mine tot ce mă interesează acum este fetița

Bianca si Tristan s-au cunoscut acum cateva luni prin intermediul fratelui acestuia, Andrew, tot fost luptator, pe care il cunoastea de la antrenamente! Ea sustine ca despartirea de Victor nu are nicio legatura cu Tristan, ca ” nu si-a bagat nimeni coada” in relatia lor.

Bianca a declarat ca il va pastrat pe Victor in sufletul ei pentru totdeauna si ca il va sprijini indiferent de situatie!

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News