Andra si-a schimbat look-ul chiar inainte de show-ul de la Romexpo, unde va canta cu Maluma. Uite cum arata acum!

By

Andra este una dintre cele mai indragite cantarete din Romania. Este implinita atat pe plan profesional, cat si sentimental: are o familie superba. Acum a decis ca este vremea sa isi schimbe look-ul si si-a tuns parul pana la umeri.

Andra s-a lansat in industria muzicala cand era doar o adolescenta, iar acum spectacolele sale aduna mii de fani care vin sa o vada si sa ii asculte hiturile. Cand era mica visa ca atunci dupa ce o sa devina mamica, sa isi tunda parul pana la umeri. Iar acum a facut ceea ce si-a dorit foarte mult.

Andra a facut acest anunt chiar pe blogul ei ca si-a schimbat look-ul: „Mereu mi-am imaginat ca dupa ce voi avea copii, o sa imi scurtez parul pana la umeri si o sa fac o schimbare radicala de look, dar acum acest vis al meu chiar s-a indeplinit. E chiar inainte de concertul de maine, la care voi canta cu Maluma, la Romexpo, si sper sa imi surprind fanii intr-un mod placut.”

Artista a postat poza cu noul look si pe retelele de socializare, iar aprecierile nu au intarziat sa apara. Cateva dintre mesajele fanilor: „Superba”, „Iti sta foarte bine”, „Tu esti super oricum”, „Esti minunata.”

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News