Alexandru Arsinel face o marturisire impresionanta: „Vorbesc cu poza Stelei, pe care o tin pe birou, la teatru”

By

Au trecut 2 ani de la plecarea Stelei Popescu dintre noi, supranumita si „regina teatrului de revista”, insa cunoscutii nu se pot impaca momentan cu gandul ca aceasta nu mai este. Disparitia fulgeratoare a lasat un gol in inimile tuturor celor care au cunoscut-o.

Alexandru Arsinel, in varsta de 78 de ani, a slabit 10 kilograme din cauza problemelor de sanatate fiind de nerecunoscut. Acesta a vorbit si despre dorul de Stela Popescu:

„Fara Stela, draga de ea, nimic nu va mai fi la fel. Colega de scena poate mai gasesti, dar o prietena ca ea, niciodata.”

Au trecut 2 ani de la nefericitul eveniment, iar Alexandru Arsinel inca nu si-a revenit din soc. Acesta are pe birou o poza a regretatei artiste cu care vorbeste in fiecare zi: „Imi place sa vorbesc cu Stela. Cand intru in birou ma uit la poza ei si ii zic «Neata, Stela»”.

Artistul a declarat ca merge destul de des la biserica si se roaga pentru sufletului Stelei Popescu si ii aprinde cate o lumanare. La teatrul „Constantin Tanase”, Alexandru Arsinel vrea sa ii pastreze vie amintirea si sa ii faca un colt muzeal: „Aici vor mai lucra multe generatii de artisti. Vreau sa facem un colt muzeal, in hol, cu fotografii, diplome si costumele ei de scena. Iar cabina Stelei va mai functiona o vreme.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News