Un tribunal a decis ca un bărbat înșelat de soție să primească 750.000 de dolari de la amantul acesteia

By

Un bărbat din SUA a câștigat 750.000 de dolari, într-un proces neobișnuit, după ce l-a dat în judecată pe bărbatul cu care soția lui a avut o aventură extraconjugală.

Kevin Howard a câștigat recent un proces împotriva amantului fostei soții. Howard a spus că acesta este responsabil de înstrăinarea de soția lui. Acesta este unul dintre puținele cazuri în care un tribunal ia o astfel de decizie, pentru „alienare de afecțiune”, potrivit CNN.

Kevin Howard a fost împreună cu fosta lui soție timp de 12 ani, iar la un moment dat Howard a simțit că aceasta și-a schimbat comportamentul față de el. Howard a angajat un detectiv privat și a aflat că soția lui îl înșela cu un coleg de-al ei de muncă.

„A venit la noi la cină de mai multe ori, am crezut că e un prieten”, spune Howard.

„Cred că o căsnicie trebuie să fie sfântă. Oamenii trebuie să vadă consecințele, nu doar religioase, dar și responsabilitățile legale”, explică Howard.

Astfel de decizii ale tribunalelor sunt extrem de rare. De obicei, persoana care face acuzația are câștig de cauză dacă relația funcționa foarte bine, iar o a treia persoană a intervenit și a stricat astfel armonia, cauzând despărțirea.

Suma pe care a câștigat-o Kevin Howard nu este însă cea mai mare. Anul trecut, un judecător a hotărât că un bărbat să plătească 8.8 milioane de dolari unui soț părăsit de soție.

sursa: digi24.ro

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News