Cornel Gales nu poate trece peste faptul ca este acuzat de furt de baietii Ilenei Ciuculete: „Probabil cu timpul nu o sa mai doara atat de mult”

By

Cornel Gales este fostul sot al Ilenei Ciuculete, iar acum este chemat in instanta de baietii acesteia. Scandalul iscat in urma cu un an este departe de a se termina.

Baietii Ilenei Ciuculete au depus plangeri la politie, iar pretentiile financiare ale acestora se ridica la suma de un milion de euro. Cel care a deschis procesul este fiul cel mic al Ilenei Ciuculete, Cristi Sfetcu. Pentru ca singura informatie la care s-a putut avea acces a fost taxa de timbru, in valoare de 48.425 de lei, se deduce ca suma pe care o cere in instanta este de 4.482.000 lei, adica un milion de euro.

Cornel Gales a sustinut ca nu are cum sa achite aceasta suma pentru ca nu exista fizic si nu a existat niciodata. Anul acesta, in luna aprilie, Cornel Gales a fost citat la politie sub acuzatia de furt. Desi a incercat sa rezolve cu ei pe cale amiabila, baietii Ilenei Ciuculete sunt de neclintit, iar procesul se anunta unul de lunga durata, avand in vedere ca nu exista un testament facut de indragita cantareata.

Desi incearca sa treaca peste acest moment si sa aiba o atitudine pozitiva, lui Cornel ii este foarte greu sa isi explice de ce au aceasta atitudine baietii Ilenei fata de el: „Cand cunosti un om, cand il stii cum ma stiu ei pe mine, nu ai cum sa declansezi o actiune de acest fel. Este dureros, dar mai grav este ca nu pot sa trec peste chestia asta. Sa fii chemat la Politie ca un infractor si sa dai declaratii la o plangere penala in care esti acuzat de furt, nu e lucru usor. Probabil, cu timpul nu o sa mai doara atat de mult, desi ma indoiesc.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News