Veste mare pentru fanii Exatlon! Vladimir Draghia se insoara! Iata cand va avea loc marele eveniment!

By

Bucurie mare in familia lui Vladimir Draghia. El si iubita lui, Alice, au stabilit data nuntii, dar si locatia unde va avea loc fericitul eveniment!

Vladimir si Alice  sunt impreuna de cativa ani, iar in vara anului trecut Alice a nascut o superba fetita, Alaia Zora!

Cei doi au ales sa faca o nunta simpla, eleganta si lipsita de traditii „inutile”, asfel ca la nunta lor nu va fi furata mireasa, cum se obisnuieste la noi. Meniul ales nu va include traditionalele sarmale, iar la sfarsitul evenimentului nu va fi strigat darul, acestia alegand sa faca acest eveniment pentru a avea  pritenii alaturi de ei, prietenii aproapiati, de a celebra aceasta uniune!

Nunta va avea locpe 21 iulie intr-un cadru cu adevarat deosebit, la mare, pe plaja unor prieteni apropiati! Abia asteptam sa vedem fotografii de la nunta celor doi!

La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă şi până acum ne-a ieşit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie. Nu se va striga darul, nu se vor servi sarmale, nu se va fura mireasa. Vom chema doar prietenii apropiaţi şi familia. Ne vom întâlni de dragul de a fi împreună, de a celebra evenimentul, nu pe noi doi

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News