Mihaela Tatu se intoarce pe micile ecrane: „Voi face o emisiune…”

By

Mihaela Tatu revine din aceasta toamna la TV. Prezentatoarea este foarte increzatoare in noua sa emisiune si se pregateste foarte mult pentru ca totul sa iasa perfect.

S-a retras de foarte multi ani din lumina reflectoarelor din cauza unor probleme de sanatate. A reusit sa depaseasca aceste clipe grele, a calatorit foarte mult si a incercat sa se regaseasca, iar acum s-a intors cu dor de televiziune si o atitudine pozitiva. Prezentatoarea este cunoscuta dupa ce ani la rand a moderat emisiunea „de 3xfemeie”.

Mihaela Tatu a fost invitata la randul ei la o alta emisiune pentru a vorbi despre proiectele sale de viitor. Revine cu o emisiune la un post de televiziune online din Capitala. Si-a luat timpul necesar pentru a se recupera dupa interventia chirurgicala suferita la menisc. In timpul vacantei din Bali, aceasta a ignorat faptul ca valurile erau foarte mari si s-a aventurat in apa, insa a fost trantati in genunchi.

A acceptat propunerea unei televiziuni online pentru ca ii era dor de aceste sentimente, mai ales ca a lucrat peste 22 de ani in media, facand emisiuni in direct. Acum incearca o noua experienta, aceea de a face emisiuni inregistrate. Momentan nu a vrut sa dea mai multe detalii, ci o va face treptat pe retelele de socializare.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News