Castigatorul titlului „Cel mai modern Hotel din Romania” este Hotelul Platinia din Cluj! Localizat in centrul orasului, hotelul de lux a impresionat juriul prin finisaje, mobilier si arhitectura moderna!

By

Inaugurat cu mare fast in anul 2017, Hotelul Platinia din Cluj a primit celebrul titlu de „Cel ai modern Hotel din Romania”, la sectiunea hoteluri. Prin alegerea unor materiale de calitate, mobilier si finisaje premium imbinate cu arhitectura moderna, au reusit sa puna Clujul in prim plan!  Specialistii din domeniu au fostplacut impresionati de imbinarea stilului clasic cu cel mordern cu accentul pus pe confort si lux.

Hotelul Platinia e  amplasat in centrul Clujului, pe strada Manastur 2-6, in apropierea stadionul Cluj Arena,  Sala Polivalenta si cele mai importante obiective turistice din Cluj-Napoca.

Fosta fabrica de bere Ursus a fost transformata intr-un hotel de lux, care iti pune la dispozitie tot confortul. Serviciile de 5 stele oferite: un centru modern de conferinte cu 4 sali multifunctionale pentru evenimente business, workshop-uri, traininguri si prezentari, Pachet de „Bun-Venit” la Check-in, Concierge, Mic-Dejun, Pranz sau cina privata, Servicii de spalatorie si curatatorie, dar si acces direct catre galeria comerciala Platinia Shopping Center, pentru impatimitii de shopping. Gasesti aici produse vestimentare, produse de infrumusetare, un book store, decoratiuni interioare, magazine cu jucarii, servicii bancare si ATM, farmacii, servicii de turism si un supermarket. Restaurantele si cafenelele nu lipsesc din centrul comercial Platinia, cum nici saloanele de infrumusetare sau o sala moderna de fitness. Totul intr-un singur loc!

Toate unitatile de cazare dispun de spatiu generos cu toate facilitatile pentru a oferi oaspetilor un sejur de neuitat. Suprafetele sunt cuprinse intre 55 mp si ajung pana la 230 mp in cazul Pethouse-ului pozitionat la ultimul etaj. Toate apartamentele au balcon sau terasa proprie, unde te poti bucura de o priveliste superba. Dotarile camerelor sunt la nivelul de 5 stele: saltele de ultima generatie, toppere cu memorie si perne antialergice.

Penthouse-ul de la etajul 11 este compus dintr-un living modern si generos,,  2 dormitoare spatioase, 3 bai cu steam shower, jacuzzi, cada, dus, zona de birou si o terasa panoramica care oferta oaspetilor o priveliste superba asupra orasului.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News