Au pastrat cu sfintenie secretul, dar pana acum! S-a aflat castigatorul emisiunii „Ferma Vedetelor”. Nu o sa iti vina sa crezi!

By

Votul tuturor concurentilor de la „Ferma Vedetelor” a dus un concurent direct in finala, unul a plecat acasa, iar restul au ramas sa se razboiasca pentru marele premiu.

Emisiunea a fost filmata in aceasta primavara, in apropierea Sibiului, la Porumbacu, dar abia acum este televizata. Desi se stie de foarte mult timp castigatorul, secretul a fost pastrat cu sfintenie. Pana acum!

Cosmin Natanticu, Daniel Iordachioaie, Vladimir Draghia, Tania Popa şi Gratiela Duban sunt cei cinci semifinalisti, care vor lupta in probe de foc, miercuri, de la ora 20.00, pentru un loc in marea finala, unde il vor avea ca si adversar pe Catalin Neamtu. Show-ul de la ProTV a fost lider de audienta pe toate categoriile de public inca de la inceput, peste 1,4 milioane de romani urmaresc cu sufletul la gura ce se intampla in ferma de la Porumbacu.

In ultimul timp, in presa s-a zvonit ca Natanticu ar fi cel care a castigat mare premiu de 50.000 de euro, dar se pare ca lucrurile nu stau chiar asa. Chiar daca cei doi castigatori ai editiilor precedenta au fost baieti, de data asta se pare ca o femeie a castigat marele premiu. Este vorba despre Tania Popa, o indragita actrita din Basarabia.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News