Mirabela Dauer, dezamagita de prieteni: „Lume multa, oameni putini”. Uite ce a declarat artista!

By

Mirabela Dauer este o indragita artista din Romania, o fire foarte vesela, mereu cu zambetul pe buze, emana numai energie pozitiva. Putina lume stie ce se ascunde in sufletul ei si ca sufera foarte mult cand ii sunt inselate asteptarile.

Invitata intr-o emisiune televizata, aceasta a vorbit despre prietenii care au dezamagit-o. Atat de mult a crezut in prietenia cu acei oameni, incat acum sufla si in iaurt. Artista nu are o familie numeroasa si mereu si-a considerat prietenii ca fiind niste rude si i-a tratat ca atare, insa nu i s-a si raspuns cu aceeasi moneda.

Foarte multi s-au apropiat de ea pentru ca voiau sa isi faca relatii in showbiz-ul romanesc, nu pentru ea ca om, iar acest lucru a facut-o sa sufere foarte mult. Acum ii este din ce in ce mai greu sa accepte oameni necunoscuti in preajma sa.

„Cred ca m-am invatat minte…Eu iubesc foarte tare oamenii. Nu ca as avea 100% incredere in ei, dar eu, neavand o familie mare, simt nevoia sa am langa mine oameni. Ma rog, «oameni». Bine, nu mai zic «oameni» pentru ca…Lume multa, oameni putini. Multa lumea s-a apropiat de mine pentru beneficii, dar nu neaparat materiale, ci de imagine, de relatii, nu stiu daca neaparat de bani”, a declarat Mirabela Dauer.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News