Faimosii s-au umplut de bani! Uite cu cat au fost platiti concurentii de la Exatlon! Cat a castigat Claudia Pavel si care a luat cei mai multi bani i-a luat…

By

Desi nu au castigat marele premiu al concursului Exatlon, se pare ca acestia au fost platiti pentru fiecare saptamana pe care au petrecut-o in Republica Dominicana. Daca Razboinicii nu au primit sume foarte mari de bani, Faimosii au incasat sume frumusele. Giani Kirita se pare ca a castigat cel mai mult.

Succesul inregistrat de Kanal D cu emisiunea concurs Exatlon i-a facut si pe competitori, Antena 1 si ProTV, sa achizitioneze astfel de formate si sa castige o mare audienta in prime-time.

Faimosii si-au negociat „la sange” contractele, in timp ce Razboinicii au acceptat si de la 700 de lei pe saptamana. Surse din Kanal D au declarat ca toate contractele sunt confidentiale si ca toate au fost negociate in functie de perioada petrecuta in Republica Dominicana.

Daca faimosii au negociat sume destul de mari, Razboinicii s-au chinuit pe sume destul de mici: 700 de lei pe saptmana la inceput, ulterior sumele s-au marit la 1.500 de lei, iar spre final, cand au crescut audientele, fiecare Razboinic a primit cate 2.000 de lei pe saptamana. In acest caz, cei care au incasat cei mai multi bani au fost finalistii Ionut Sugacevschi si Stefan Floroaica.

De partea cealalta, conform surselor publicatiei click.ro, Caludia Pavel a incasat 7.000 de euro pentru fiecare saptamana petrecuta in Republica Dominicana, la un calcul simplu rezultand 28.000 de euro pentru cele 4 saptamani in care au intepat-o tantarii si insectele.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News