Gabriela Cristea dezvaluie detalii despre noua sa emisiune! Dar nu pierde nicio ocazie de a o ataca pe Bianca Dragusanu: „Nu e prima data cand arunc niste chestii pe piata pe care sa le preia altii… „

By

Vestea ca Gabriela Cristea se intoarce la TV cu o noua emisiune a bucurat foarte multa lume! Iar acum, cand mai este putin pana la premiera, a mai dezvaluit cateva detalii.

Invitata la o emisiune televizata, aceasta a facut cateva dezvaluiri. Emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” va fi difuzata de luni pana sambata si va incepe la ora 18:45. Gabriela abia astepta sa inceapa noua emisiune dupa ce si-a incheiat contractul cu Kanal D, unde prezenta „Te vreau langa mine”. Prezentatoare la acea emisiune a ramas Bianca Dragusanu.

Gabriela se asteapta ca emisiunea sa fie un real succes: „Emotiile sunt sa iasa totul bine, pentru ca noi deja stim despre ce este vorba. Este un dating show. Emisiunea incepe de la ora 18:45, toata lumea asteapta cu sufletul la gura. E o ora grea, dar eu nu-mi fac probleme de ora. Imi aduc aminte ca am mai fost o data asa si atunci am furat rating de la statiile concurente si nu-mi fac probleme. Eu vin in spate cu un bagaj de telespectatori, ei se uita special pentru mine. Mai mult decat atat, pentru ca o sa fie o chestie combinata, noi o sa facem o chestie combinata intre televiziune si online. Nu sunt la prima abatere, cand sunt deschizator de drumuri, sa arunc niste chestii pe piata pe care sa le preia altii.”

In ceea ce priveste formatul emisiunii, vedeta a tinut sa precizeze: „Se pastreaza misterul intre partipanti, iar deconspirarea se va face pas cu pas. La noi nu exista la final, pentru ca nu este un show care se intinde o perioada mare de timp. Le vom arata evolutia invitatilor. In prima emisiune ii vom prezenta pe cei care vor sa isi caute jumatatea. Nu vreau sa zic foarte multe. Inainte sa ne inhamam la caruta, ne-am facut socotelile, probabil ca vom inregistra la un moment dat o editie. Nu am band, deocamdata sunt sigura in platou, o sa fie o chestie interactiva. Telespectatorii vor participa activ la emisiune.”

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News