Adriana Iliescu, celebra mama care a nascut la varsta de 66 de ani, plina de emotii la Evaluarea Nationala

By

Celebra mama care a dat nastere la varsta de 66 de ani, despre care a scris si presa internationala, trece prin febra emotilor in aceste zile. Micuta Eliza Maria in varsta de 13 ani a crescut si in aceste zile ea sustine examelele de la Evaluarea Nationala.

Adriana Iliescu s-a nascut la 31 Mai 1938 si a dat nastere Elizei la data de 16 Ianuarie 2005 cand a socat o intreaga lume, insusindu-si celebra deja zicala de : cea mai batrana mama din Romania.

Eliza Maria s-a nascut in urma unei inseminari artificiale, subiectul nasterii ei fiind unul foarte controversat in anul 2005.

Ieri, Eliza a sustinut proba la matematica, iar mama ei, Adriana Iliescu nu a putut lipsi de la eveniment. Ea si-a condus fata pana la intrarea in scoala si a asteptat impreuna cu ceilalti paritni, plina de emotii, cu sufletul la gura iesirea Elizei din sala de examen.

Eliza o mosteneste pe mame ei, de la care a dobandit pasiunea pentru domeniile umaniste. Este stiut faptul ca Adriana Iliescu a fost fosta profesoara de limba romana. „Eliza are inclinatii pentru stiintele umaniste. Sa ne ajute Dumnezeu, sa fim sanatosi, ii place sa citeasca si ceea ce este uimitor pentru mine e foarte buna la gramatica. Nu este pasionata de matematica, vrea stiinte juridice, dar vreau sa faca si filologia in paralel”.

„Nici o secunda din viata mea nu am crezut ca nu o sa am copil. Am stiut ca exista metode, metoda se aplica si l o femie de 30 de ani, problema este daca organismul tine sarcina. Ea e fericita ca mama ei a facut un record. I-am spus sa fie atenta, sa aiba copii de tanara, pentru ca nu stie ce surprize ii poate aduce organismul. Ea nu ar fi mers la scoala daca nu veneam si eu cu ea. Mi-as fi dorit sa fie mai independenta”. a declarat Adriana Iliescu.

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News