La o saptamana dupa ce a nascut, Elena Basescu a iesit cu micuta Anastasia la pisicina! Ce parere ai despre acest lucru?

By

Elena Basescu este o femeie implinita, are o familie superba si recent a devenit mama pentru a treia oara. Aceasta a surprins pe toata lumea cand a iesit cu micuta ei de o saptamana la pisicina. Parerile au fost impartite despre decizia proaspetei mamici.

La o saptamana dupa ce a nascut, aceasta a mers la piscina insotita de micuta Antonia, dar si de cei doi fratiori ai sai, Sofia si Traian Jr. Fiica fostului presedinte al Romaniei a imortalizat momentul, iar poza a urcat-o pe o retea de socializare. Aceasta ii infatiseaza pe cei doi fratiori in preajma Anastasiei.

Anastasia este fiica Elenei Basescu si a partenerului ei de viata, Catalin Tomata. Desi momentan ei nu sunt casatoriti, iar diferenta de varsta dintre ei este de 12 ani, Elena are 38 de ani, iar Catalin 26 de ani, acest lucru nu ii impiedica sa aiba o relatie extrem de frumoasa. Acest lucru se intelege din pozele pe care EBa le posteaza pe retelele de socializare. Mai putin experimentat decat Elena, Catalin este foarte incantat de fetita sa si petrece foarte mult timp cu familia sa.

Elena este mamica a inca doi copii mminunati, Sofia si Traian, din casnicia pe care a avut-o cu Bogdan Ionescu, dar s-a incheiat in septembrie 2016.

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News