Bianca Dragusanu se vede mireasa a doua oara! Primele declaratii despre urmatoarea casnicie: „Macar o data sa… „

By

Bianca Dragusanu, impreuna cu colegii sai, au stat de vorba despre partenerii care ajung sa se desparta si apoi se recasatoresc. Iar argumentele pe care i le-au adus colegii sai au facut-o sa vrea sa fie mirasa a doua oara, ba mai mult, vrea sa isi faca singura rochia de data aceasta, poate ii porta noroc!

Au ajuns la concluzia ca prima casnicie nu functioneaza pentru toata lumea, dar a doua are sanse maxime din 3 motive:

  1. Deja ai o experienta in spate si stii la ce sa te astepti cand te casatoresti. Stii ce responsabilitati ai si cum iti ordonezi prioritatile.
  2. Ai evoluat ca si individ, deja stii ce vrei, stii cum sa ceri ceea ce iti doresti, stii sa iti expui punctul de vedere. Nu vei mai repeta niciodata greselile din trecut, iar asta te poate ajuta sa ai un mariaj fericit.
  3. Dupa ce treci printr-un divort, stii cand trebuie sa lasi orgoliile, sicanele, jocurile. Persoanele care au trecut printr-o deceptie stiu ca trebuie sa lucreze amandoi in armonie pentru binele relatiei.

Bianca a punctat ca ea nu a fost si nu este o femeie curtata, au fost foarte putine cererile din partea barbatilor de a iesi la o cafea sau la cina: „S-ar putea crede ca am fost o femeie foarte curtata. Nu este asa! Sunt putini acei barbati care au indraznit vreodata sa imi scrie, sa ma sune si sa ma invite la o cafea.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News