Povestea impresionanta a unui baietel din Chisinau. Isi vinde jucariile pentru a…

By

Povestea unui baietel din Chisinau a devenit virala dupa ce un iesean a postat pozele pe o retea de socializare. Baietelul isi vinde jucariile pentru a-si ajuta familiile.

Povestea incredibila a baietelului a facut inconjurul tarii. Familia sa nu are posibilitati financiare, asa ca cel mic si-a luat jucariile si adidasii sai de fotbal, o patura si s-a dus sa le vanda pe strada. Cel mic indeamna trecatorii sa ii dea orice suma de bani si sa isi aleaga un obiect pe care si-l doresc.

Alaturi de pozele care au devenit virale, ieseanul care l-a fotografiat a vrut sa transmita si un mesaj: „Am fost marcat sa vad cum un baietel, care isi vindea jucariile si adidasii de fotbal, pentru a face bani pentru familia lui… I-am dat bani si mi-a zis sa-mi aleg o jucarie,… dar surpriza… am plecat razand…, insa si cu o lacrima in coltul ochiului… Si asta, asa, sa nu uite copiii nostri ce norocoși sunt…”

Povestea sa a induiosat foarte multa lume si a devenit imediat virala, fiind dat ca si exemplu, in timp ce multi se duc la cersit sau pur si simplu nu ii intereseaza aceste aspecte.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News