Bebelus unic in lume. Medicilor si parintilor nu le-a venit sa creada cum s-a nascut micuta

By

Imaginile cu aceasta micuta au facut rapid inconjurul lumii. Parintilor si medicilor nu le-a venit sa creada cum arata aceasta fetita cand s-a nascut. Multi au crezut ca au modificat pozele in Photoshop.

Fotografiile cu micuta Devina au devenit imediat virale. Mama sa, Jessica Smith, a postat aceste poze abia dupa ce s-a asigurat ca micuta este perfect sanatoasa.

Aparent aceasta avea o sarcina normala, fara a se semnala vreo dereglare la vreun test sau la ecografiile efectuate, insa medicul sau curant si personalul care il asista la nastere au ramas fara cuvinte cand s-a nascut micuta si nu stiau cum sa reactioneze.
Jessica Smith a mai avut doua sarcini inainte de a o naste pe micuta Devina si nu a avut niciodata probleme, iar socul ei cand a vazut-o a fost la fel de mare ca al medicului.
Aceasta a declarat: „Nu am stiut pana cand am nascut-o. Medicul imi spusese ca avea foarte mult par, insa am fost socata cand am vazut-o pentru prima data. Avea atat de mult par incat nu mi-a venit sa cred.”

Motivul medical  pentru care micuta s-a nascut asa este faptul ca ea a fost diagnosticata cu albinism. Aceasta anomalie are ca si efecte pe termen lung pierderea vederii, insa Devina a fost o norocoasa si este o fata perfect sanatoasa.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News