Avea 15 ani când medicii i-au spus că nu poate face copii, dar patru ani mai târziu fata a aflat că e gravidă. Era în culmea fericirii, dar când a mers la o ecografie de rutină, medicii i-au dat o veste șocantă… Uite ce au văzut doctorii în burta mamei

By

Când Charlene Medlicott avea doar 15 ani, medicii i-au pus un diagnostic grav, și i-au spus că niciodată nu va mai fi gravidă în mod natural. Vestea primită a devastat-o pe tânără.

Dar Charlene a surprins pe toată lumea când a rămas însărcinată cu gemeni. În vârstă de 19 ani, fata și soțul ei, Mark, s-au simțit cu adevărat binecuvântați.

Abia puteau descrie în cuvinte bucuria pe care o simțeau. Toate lucrurile păreau să fie bune, dar când cei doi au mers la o ecografie de rutină au primit o veste care i-a șocat.

Medicii au văzut că Charlene vor avea nu doi copii, ci patru! Dacă până nu demult fata nu avea nicio șansă de a rămâne însărcinată în mod natural, ei bine, Charlene urma să fie fericita mămică a unor patru copii.

Era greu de crezut că acest lucru este posibil, dar la scurt timp, Charlene a dat naștere la patru fete sănătoase: Gracie-Lou, Rosaline, Amalia-Rose și Eveylynn.

Micuțele au venit pe lume în decembrie 2011, iar astfel, mama lor a devenit cea mai tânără femeie din Marea Britanie care a dat naștere unor cvadruplu vreodată.

Ceea ce a făcut sarcina specială este că toate cele patru fetițe sunt cvadruplete identice.

„Întotdeauna am știut că fetele mele au fost speciale”, a declarat Charlene, mândră de micuțele ei.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News