Marele câștigător al Exatlon România va fi ales miercuri!

By

Exatlon este un reality show filmat în Republica Dominicană, în care 20 de concurenți, zece vedete și zece oameni obișnuiți – împărțiți în două echipe reprezentative fiecăruia: „Faimoșii” (vedetele) și „Războinicii” (oamenii de rând) – trec prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacție, rezistența psihică. Marele câștigator al show-ului va intra în posesia premiului de 100.000 de Euro.

Show-ul Exatlon de pe Kanal D ajunge la finală. Marele câștigător de 100.000 de euro al reality-show care a durat mai bine de patru luni se va decide miercuri, pe 23 mai, de la ora 19.45, potrivit unui anunț al Kanal D.

În competitia „Exatlon”, show filmat în Republica Dominicană, au ramas Razboinicii Alexandru Nedelcu, Ionut Sugacevschi, Stefan Floroaica, Roxana Moise si Faimosii Catalin Cazacu, Vladimir Draghia, Larisa Vasile si Valentin Chis.

Oricare dintre ei are sanse uriase la marele premiu. Ramane insa de vazut care concurent a atras cel mai mult aprecierea publicului, pentru ca votul telespectatorilor va face departajarea finala.

Show-ul va fi prima dată când e live și marele câștigător va fi ales în urma votului publicului

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News