Schimbare brusca a vremii incepand de astazi! Meteorologii anunta temperaturi anormale pentru aceasta perioada a anului

By

Dupa valul de aer rece, vremea se schimba iar! Urmeaza temperaturi anormal de calde pentru aceasta perioada a anului, joi vor ajunge chiar la 30 de grade Celsius!

Pentru ziua de luni valorile termice vor ramane in jurul celor caracteristice pentru aceasta perioada in majoritatea zonelor tarii, doar in jumatatea vestica vremea va fi instabila pe alocuri.

In Banat, Crisana, Maramures, precum si in zonele montane vremea va fi instabila, pe alocuri vor fi ploi insotitete de descarcari electrice. Astfel de manifestatii vor avea loc in a doua perioada a zilei. Izolat, cantatile de apa vor fi insemnate si insotite de grindina.

Vantul va avea intensificari la munte, in special in Carpatii Meridionali, in sudul Banatului, dar aversele vor fi de scurta durata. Temperaturile se vor incadra intre 19 si 26 de grade Celsius.

In capitala vremea va fi in general frumoasa, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi de 25 de grade la amiaza.

Marti vremea incepe sa se incalzeasca in toate regiunile tarii, temperaturile vor ajunge pana la 28 de grade, cerul va fi mai mult senin. Izolat vor fi ploi in zonele montane si in sud-vest si centru, pe alocuri insotite de grindina.

In Bucuresti temperaturile maxime vor ajunge pana la 27 de grade.

Miercuri si joi vremea se incalzeste pe tot teritoriul Romaniei, vantul va sufla slab, iar temperaturile vor ajunge pana la 30 de grade Celsius.

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News