Horoscopul saptamanii! Vezi ce iti indica astrele! Doua zodii sunt in extaz in aceasta saptamana!

By

Berbec – ai o saptamana foarte aglomerata, atat la serviciu, cat si acasa. Ai mai grija cum gestionezi lucrurile incat sa nu ai de pierdut. Impulsivitatea nu te va ajuta deloc, gandeste-te de 2 ori inainte de a actiona. Relatia cu partenerul de viata devine foarte tensionata, nu se exclude posibilitatea destramarii relatiei sau casniciei.

Taur – Toata atentia iti este concentrata pe relatia cu persoana iubita si neglijezi locul de munca, iar acest lucru iti va dauna spre sfarsitul saptamanii. Incearca sa le faci cumpatat pe ambele, ca mai apoi sa nu ai probleme la serviciu. Starea de sanatate nu este favorabila in aceasta perioada, un consul medical nu ar strica.

Gemeni – Evita excesele in aceasta perioada. Spre sfarsitul saptamanii vei avea niste probleme la locul de munca, este indicat sa le rezolvi cu calm, impulsivitatea nu te va ajuta deloc.  Relatia cu persoana iubita este foarte buna in aceasta perioada.

Rac – intampini probleme in a relationa cu familia ta si prietenii apropiati, iar acest lucru se poate rezolva daca incerci sa privesti lucrurile dintr-o alta perspectiva. Daca iti alegi atent cuvintele, vei avea parte numai de reusite. Ai amandat niste probleme legate de locuinta, iar acum este timpul sa le rezolvi.

Leu – nu este o perioada buna din punct de vedere financiar. Iti poti schimba locul de munca sau sa accepti un nou proiect. Mare grija cand faci o alegere. Certurile cu familia se pot isca oricand, incearca sa abordezi orice discutie cu calm. Rudele mai varstnice au nevoie de sprijinul tau.

Fecioara – Incearca sa petreci mai mult timp cu prietenii si persoanele apropiate, nu te izola, nu asa vei rezolva problemele. Sunt posibile cheltuieli neprevazute, atentie pe ceea ce cheltuiesti banii in perioada imediat urmatoare. Persoana iubita iti este alaturi si te sprijina in orice situatie.

Balanta – Incercarea de a-i ajuta pe toti sa isi rezolve problemele te-a lasat fara puteri. Starile de oboseala si de stres pot duce la afectiuni grave. Este indicat sa iti faci un control medical si sa incerci sa ai mai multa grija de tine.

Scorpion – Petrece mai mult timp alaturi de prieteni, acest lucru iti va da o stare de bine. Relatia cu persoana iubita este din ce in ce mai buna, nu se exclud planurile pentru nunta. La locul de munca lucrurile stau foarte bine, te poti astepta la castiguri suplimentare.

Sagetator – Discutiile in contradictoriu la locul de munca sunt din ce in ce mai aprinse, iar acest lucru iti dauneaza. Controleaza-ti impulsivitatea si totul se va rezolva. Evita sa ai discutii despre propria persoana la locul de munca. Petrece timp in compania prietenilor si a persoanei iubite pentru a te detensiona.

Capricorn – Relatiile cu sefii sunt foarte bune, iar colegii tai te urmeaza fara prea multe intrebari, s-au convins ca se pot baza pe tine. Sfarsitul saptamanii iti aduce relaxare alaturi de prieteni, dar si posibile calatorii alaturi de familie.

Varsator – Vei primi niste bani in plus, o marire sau o mostenire. Reprosurile pe care ti le aduce persoana iubita sunt fondate, incearca sa ii acorzi mai multa atentie pentru o buna armonie in familie. Finalul saptamanii iti aduce multi prieteni in preajma.

Pesti – Foarte multa lume profita de pe urma ta si este cazul sa iti dai seama de acest lucru si sa incetezi sa le mai faci favoruri. Analizeaza in taina tot ce se petrece si ia o decizie. Relatia cu persoana iubita este foarte buna, lucrurile incep sa se aseze intre voi.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News