Dorian Popa a ajuns iar la Politie! Este deja a treia oara, iar artistul a ajuns la capatul puterilor: „Cand am vazut cum arata masina, am ramas fara cuvinte”

By

Dorian Popa este un indragit cantaret din Romania! Are foarte multi fani, cariera solo a inceput-o dupa ce a terminat cu LaLa Band, iar acum este intr-o continua ascensiune! Dar nu putem spune ca are acelasi noroc in ceea ce priveste masina sa!

Dorian Popa a ajuns pentru a treia oara la Politie in cateva luni pentru ca masina sa, un superb X6, a fost vandalizata. Criminalistii au venit la fata locului si au luat amprente, apoi artistul i-a insotit la Sectia 12. Week-end-ul trecut a fost de cosmar pentru artist.

In urma vandalizarii, artistul s-a ales cu o paguba insemnata. Politistii au facut poze masinii, au prelevat amprente si au declarat ca vor face tot posibilul sa prinda vinovatul. Insa Dorian a ajuns la capatul puterilor, pentru ca este a treia oara cand i se intampla si nu se poate bucura de masina pe care a achizitionat-o recent pentru ca o tine mai mult in service.

„Nici nu mi-am scos bine masina din service, nou-nouta, ca un bebelus, ca in doua zile mi-au furat, din nou, totul. Senzori, grile, tot… Din fata blocului meu au furat tot. E deja un obicei. M-am dus la Sectie pentru ca ai nevoie la CASCO, cand e vorba de vandalizare, de dovada de la Poliție.

Am facut totul ca la carte. Sambata au fost niste prieteni la mine pana pe la 2 noaptea. Cand au plecat, masina era in regula. M-am bagat la somn si, duminica la 10:00, m-a trezit un vecin si mi-a spus ce am patit. Asta este, e asigurata, da-o dracu’ de masina. Daca oamenii atata pot… Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce fac!” a declarat Dorian Popa la iesirea din Sectia de Politie.

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News