Mirela Suta, femeia care a plecat din Romania sa isi construiasca un viitor in Portugalia! A inceput sa spele vase la un restaurant, iar acum castiga 400.000 de euro pe luna! Povestea ei de succes

By

Povestea Mirelei Suta este despre ambitie si cum poti sa reusesti intr-o tara straina, cand in Romania ti se pun bete in roate. 

In urma cu 17 ani, aceasta a luat decizia de a pleca din Romania impreuna cu fratele sau. Ajungi in Portugalia, au fost nevoiti sa se angaje pentru a putea sa se intretina. Fratele sau s-a angajat pe un santier, iar ea a inceput sa spele vase la un restaurant. Insa nu a rezistat mai mult de o saptamana si si-a dat demisia. La cateva luni, i-a venit ideea de a-si deschide propria afacere: o firma de constructii. Zis si facut! Noaptea distribuiau materiale promotionale, iar ziua se ocupau sa lucreze pe santier. Seriozitatea i-a ajutat foarte mult sa aiba din ce in ce mai multe contracte si sa isi mareasca echipa cu care lucreaza. Cand a considerat ca deja au reusit sa isi puna suficienti bani de-o parte, dar au invatat si sa gestioneze o firma de constructii, si-au dorit foarte mult sa se intoarca in Romania.

Si-au facut bagaje si au pus bazele unei firme si aici, insa nu s-au putut lupta cu sistemul. Le era foarte greu sa patrunda pe piata din Romania, le era foarte greu sa obtina un contract sau chiar si un numar de contact al persoanei desemnate pentru acel proiect. Intrebata la mai bine de 17 ani de cand a plecat din tara ce ar trebui sa se schimbe in Romania, raspunsul a fost foarte direct: „Coruptia, coruptia, coruptia.” 

A luat decizia de a se intoarce in Portugalia si sa promoveze un brand romanesc. Cu foarte multa ambitie a reusit sa isi faca loc pe piata portugheza, iar pana acum a construit un adevarat imperiu: are 6 clinici de infrumusetare, iar in toate foloseste numai produse romanesti. Afacerea ii aduce castiguri lunare de 400.000 de euro si isi permite sa isi satisfaca orice dorinta. Casa pe care si-a cumparat-o a fost o dorinta de-a ei de cand a ajuns prima data in Portugalia – sa locuiasca in cel mai inalt punct al orasului si sa aiba vedere spre Atlantic.

Acum, visul ei este sa promoveze Romania si toata lumea sa stie ce loc minunat este!

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News