Gabriela Cristea va avea la nuntă o singură domnișoară de onoare. Cine va fi tânăra care va sta în biserică lângă mireasă! Nimeni nu se aștepta să fie chiar EA

By

Nuntă mare în weekend. Gabriela Cristea și Tavi Clonda se vor cununa religios la patru ani după ce au devenit soț și soție în acte.

Deși au devenit soț și soție în 2015 și sunt părinții a două fetițe, Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au făcut și cununia religioasă până acum. Evenimentul va avea loc însă în acest weekend, iar pentru acesta cele două vedete s-au pregătit minuțios. De la alegerea ținutelor, a nașilor, până la…domnișoara de onoare.

Nunta Gabrielei Cristea va avea loc în weekend! Nașii sunt Cristina Șicanu și Mădălin Ionescu

Ei bine, dacă despre nași se știe că este vorba despre cuplul Cristina Șișcanu –Mădălin Ionescu, WOWbiz.ro a aflat, în exclusivitate, și cine va fi domnișoara de onoare, tânăra care va ține lumânarea miresei în biserică și care se va afla lângă miri și nași. Domnișoara de onoare aleasă de Gabriela Cristea este Ștefania, fata cea mare a lui Mădălin Ionescu.

Ștefania are 22 de ani și este proaspătă absolventă a Academiei de Studii Economice.

Nunta Gabrielei Cristea va avea loc în weekend! ”Nu e o nuntă mare”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit civil în 2015 și plănuiseră să facă nunta în toamna anului trecut, numai că evenimentul a fost amânat de cea de-a doua sarcină a Gabrielei. ”Nu e o vorba despre o nuntă așa…mare, e doar cununie religioasă, va fi o petrecere restrânsă, cu familia și câțiva prieteni, în jur de 40 de persoane. Am vrut să facem separat cununia noastră religioasă și botezul fetiței, pentru ca fiecare să aibă data lui. Gabriela are în lucru rochia de mireasă și nu vrea să o văd până în ziua nunții”, a declarat recent, pentru Libertatea, Tavi Clonda, despre evenimnetul care va avea loc în weekend.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News