Este oficial! S-a dat startul vacantelor ieftine pe litoral! Iata preturile pentru o vacanta de 7 zile

By

Programul „Litoralul pentru toti” a inceput in mod oficial! Tarifele sunt cuprinse intre 159 si 605 lei pe saptamana. Programul se desfasoara in perioada 14 mai – 14 iunie 2018.

Programul este destinat turistilor care isi doresc o vacanta la malul marii, dar nu pot aloca un buget foarte mare pentru acestea. Tarifele in aceasta perioada sunt cu pana la 70% mai mici decat in plin sezon.

S-au inscris 36 de hoteluri in acest program din toate statiunile de pe litoral si pun la dispozitie 2.200 de locuri pentru fiecare dintre cele cinci serii. Poti beneficia de aceste tarife la agentiile de turism partenere sau direct la hotel.

„Este singurul program social din Romania sustinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Tarifele percepute in cadrul programului de catre hotelieri sunt neschimbate de cinci ani, desi costurile utilitatilor au suferit in toata aceasta perioada majorari de peste 60%,  iar in unele cazuri, chiar s-au dublat”, reiese din datele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc.

Tarifele negociate pentru zona Mamaia – Constanta – Eforie in aceasta editie (sejur 6 nopti/persoana):

205 lei / 6 N /  pers. Hotel 1* fara mic dejun;

235 lei / 6 N /  pers. Hotel 2* fara mic dejun;

265 lei / 6 N /  pers. Hotel 3* fara mic dejun;

315 lei / 6 N /  pers. Hotel 2*  cu mic dejun;

425 lei / 6 N /  pers. Hotel 3*  cu mic dejun;

485 lei / 6 N /  pers. Hotel 4*  cu mic dejun;

605 lei / 6 N /  pers Hotel 5 * cu mic dejun.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News