Anamaria Prodan, super cadou de 300.000 de euro pentru soțul ei! Vezi ce i-a cumpărat acestuia!

By

Când vine vorba despre soțul ei,  Laurențiu Reghecampf, impresara nu se uită deloc la bani! Așa se face că  acesta a primit în dar un superb automobil de lux, mai exact un Ferrari 488 GTB, al cărui preț se învârte în jurul sumei de 300.000 de euro!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au ratat ocazia și, extrem de zâmbitori, s-au fotografiat alături de super mașina de culoare neagră. Imaginea a fost urcată de impresară pe contul personal de instagram!

Mesajele nu au intârziat să apară la postarea acesteia! Unii au felicitat-o pentru că își răsfață soțul, alții au pus-o la zid. “Să o stăpâniți sănătoși”, “Alții n-au ce mânca și alții…”, “Adevărul este că acești oameni au muncit ca să-și permită toate aceste lucruri. Să vă bucurați de mașinuță! Meritați tot ce este mai bun și mai frumos în această viață”, au fost câteva dintre mesaje.

Anamaria Prodan Reghecampf este de departe una dintre cele mai bogate femei din România și are cel mai bine plătit soț. După ce au strâns o avere colosală, Anamaria Prodan estimează că locul lor în topul milionarilor s-ar situa printre primii 75 cei mai bogați români. Cu siguranță, sunt singurii români care dețin o locuință de lux în cea mai bună zonă din Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o în urmă cu doi ani.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News