Iulia Albu a făcut marele anunț despre o nouă sarcină!

By

Iulia Albu a afirmat că este pregătită să se căsătorească din nou și a declarat că-și mai dorește copii. Fashion-editorul Iulia Albu a fost prezentă la interviurile Viva, unde a făcut declarații neașteptate. Printre altele, vedeta a vorbit despre noul iubit și despre căsătorie.

”Acum nu mai sunt sub papucul nimănui. Acum, din fericire, am lângă un om minunat care mă iubește și pe care îl iubesc. Lui îi place de mine machiată mai puțin și cu părul lăsat. Ne-a făcut cunoștință o prietenă comună…

M-am împiedicat când am intrat în studio și i-am zis că mă mărit. Sunt sigură că mă va surprinde la momentul potrivit cu ceva foarte frumos. Inelul lipsește…

Am remarcat în primul rând șosetele lui. El este perfect din toate punctele de vedere. Cred că sunt la fel, dar totuși sunt mult mai caldă și calmă. Este omul lângă care îmi găsesc echilibrul. Nu-l cert niciodată. Cred că ne-am certat de două ori până acum”, a declarat jurata de la emisiunea “Bravo, ai stil”, de la postul de televiziune Kanal D.

Fiica Iuliei Albu se înțelege foarte bine cu iubitul mamei sale.

”Se înțeleg foarte bine, locuim împreună și au o relație extraordinară. Sunt oameni care fac sacrificii enorme ca să fie alături de persoane pe care o iubesc. Ne dorim copii. Eu îmi doresc trei copii în total. Nu știu cum vom face având în vedere că am o carieră”, a afirmat vedeta.

Întrebată despre fostul ei soț și divergențele cu acesta, designerul de pantofi Mihai Albu a spus:

“Consider că, în general, unele lucruri sunt relevante în viață, altele definitorii și altele insignifiante”.

Iulia Albu are o fetiță, Mikaela, din mariajul cu Mihai Albu.

Sursa: libertatea.ro

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News