Fundatia Andreei Marin a primit o suma colosala din fonduri europene! Iata ce suma nerambursabila a obtinut pentru proiectele sale

By

Andreea Marin, cunoscuta Zana a Surprizelor, este presedintele fundatiei „Pretuieste viata”. De cand s-a retras din televiziune, aceasta isi dedica foarte mult timp proiectelor sale caritabile. Insa, cum este deja cunoscut, aceste proiecte necesita investitii foarte mari. Pe langa sponsorii deja existenti, fundatia fostei prezentatoare de televiziune a accesat si fonduri europene nerambursabile.

In prezent, fundatia deruleaza numeroase proiecte umanitare, pe teme de sanatate, care lupta impotriva cancerului si doreste sa isi implineasca visul – acela de a aduce in Romania tehnologie mult mai avansata si care sa vina in sprijinul bolnavilor: „Avem medici extraordinari la noi acasa, trebuie doar sa impingem sistemul.”

In anul 2014, fundatia „Pretuieste Viata” a primit o finantare colosala. Pe 15 aprilie 2014 s-a incheiat un contract de finantare intre Fondul Social European – Organismul Intermediar Regional pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) – Regiunea Bucuresti-Ilfov si Fundatia Pretuieste Viata. Andreea Marin a depus in numele fundatiei un proiect intitulat „Servicii integrate de sprijin pentru victimele violentei in familie si persoanelor cu dizabilitati.”

Proiectul a fost foarte bine organizat, iar in documentul de aprobare a fondurilor se arata ca „obiectul acestui contract il reprezinta acordarea finantarii nerambursabile.” Astfel, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane a aprobat finantarea proiectului, iar suma destinata pentru finantare a fost in valoare de 7.395.607 de lei, aproximativ 1,6 milioane de euro. Aceasta suma a reprezentat 98% din valoarea totata a proiectului, iar diferenta de 2%, mai exact 150.930 de lei a fost asigurata de catre beneficiar. Durata pe care a urmat sa se desfasoare proiectul a fost de 18 luni.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News