Pe Dan Capatos il vezi zilnic la TV, dar pe sotia o cunoaste putina lume! Iata cum arata aceasta

By

Dan Capatos este o prezenta contanta pe mici ecrane, astfel ca este aproape imposibil sa fie persoane care nu il cunosc. Este unul dintre cei mai cunoscuti realizatori de emisiuni mondene din Romania. are o casnicie fericita de peste 15 ani si un baietel.

Si-a inceput cariera la postul de televiziune Antena 3, apoi a urmat prima sa emisiune „Dimineata Devreme”, alaturi de Cristina Cioran si Cristina Dochianu. Pentru ca avea un stil propriu, usor acid, dar la subiect si lipsit de concesii, l-au facut sa avanzeze rapid si sa fie propus pentru a avea propria sa emisiune. Asa a inceput ideea emisiunii  „Un show pacatos” si „Xtra Night Show” pe care o prezinta acum

De-a lungul anilor, acesta a fost nevoit sa se reinventeze, sa aiba mai multi co-prezentatori in platou, pe care i-a schimbat de la sezon la sezon, a avut si asistente, unele dintre cele mai cunoscute personaje mondene din Romania, la momentul actual. Iar acest lucru i-a adus mereu audiente foarte bune. Incearca sa ofere continut activ telespectatorilor sai.

Insa un lucru a ramas constant in viata sa: sotia! Sunt impreuna de peste 15 ani si declara, de cate ori au ocazia, ca se iubesc foarte mult. Cei doi au facut sacrificii la inceputul relatiei lor: Dan Capatos a renuntat la iubita pe care o avea la momentul respectiv, iar Monica si-a anulat nunta, care urma sa aiba loc in 3 luni de zile.

Atractia dintre ei a fost atat de intensa, incat si-au dorit sa isi dea o sansa: „Si eu si Monica eram prinsi in alte relatii. Ea trebuia sa se casatoreasca peste trei luni. Si-a anulat nunta. Sper sa ne ierte persoanele implicate. Faptul ca suntem impreuna demonstreaza ca atunci nu a fost o toana. Noi ne-am construit drumul pe care Dumnezeu ni-l desenase inainte.”

Dan Capatos vorbeste foarte frumos despre sotia sa si este extrem de mandru de faptul ca Monica are foarte mare incredere in el si nu il controleaza.

Sotia sa este de profesie jurnalist, insa prefera munca din spatele camerelor de filmat. Cei doi au impreuna un baietel, pe nume Andrei.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News