Cea mai frumoasă moldoveancă a rămas gravidă! Ea are 28, el 65

By

Cea mai frumoasă moldoveancă a rămas gravidă cu un bogătaș egiptean! Da, ea are 28, el 65! Este miliardar și arată așa… Ți-ai fi imaginat așa ceva? Poze de mare senzație! Felicitări!

Xenia Deli este o tânără în vârstă de 28 de ani din Republica Moldova. Ea s-a căsătorit anul trecut cu un miliardar egiptean, și este o adevărată bombă sexy, de meserie fotomodel. Însă acum i-a venit rândul să dea o veste-bombă: este însărcinată și este în culmea fericirii, la fel cum este și noul ei soț.

Cunoscutul fotomodelul s-a căsătorit cu Osama Al-Sharif, un miliardar egiptean în vârstă de 65 de ani, iar la nici un an de la nuntă, cei doi au vești importante: Xenia a rămas însărcinată. Modelul a ales să facă anunțul public publicând o fotografie cu ea și burtica de gravidă la vedere, pe o rețea de socializare.

„Binecuvântată”, a scris Xenia Deli în dreptul imaginii în care apare îmbrăcată într-un costum de baie care lasă la vedere burta de gravidă. Oamenii au felicitat-o imediat pe viitoarea mămică şi i-au scris o mulţime de mesaje.

Xenia Deli s-a căsătorit cu Osama Al-Sharif în Santorini, o destinație cunoscută pentru locurile de vacanță preferate de miliardari din întreaga lume. Al-Sharif este un cunoscut om de afaceri din Egipt, deține mai multe afaceri, de aici și miliardere de euro din conturile sale. Iată mai multe imagini cu acest cuplu ciudat și, se pare, fericit:

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News