Vladimir Draghia s-a hotarat unde isi duce sotia in luna de miere. Alice este extrem de incantata, mai ales ca nu vor merge singuri! Uite unde vor merge si cine ii va insoti!

By

Pregatirile pentru nunta lui Alice si Vladimir Draghia sunt pe ultima suta de metri, iar de curand s-au gandit si ce destinatie vor alege pentru luna de miere.

Vor deveni sot si sotie pe data de 21 iulie 2018. Au impreuna o fetita superba, Zora, care le umple fiecare zi de bucurie. Cei doi se bucura de fiecare secunda petrecuta impreuna cu fetita lor. Castigatorul emisiunii concurs „Exatlon” si-a cerut iubita in casatorie in momentul in care s-a intors inapoi in Romania, iar de atunci au inceput sa stabileasca toate detaliile. Nunta va avea loc pe plaja, exact asa cum si-au imaginat. Iar daca au cazut de acord in privinta datei si a traditiilor pe care le vor respecta la nunta lor, mai ramasese un detaliu foarte important: luna de miere.

Vladimir si-a dorit sa ii faca o surpriza sotiei sale si a ales o destinatie pe care si-o dorea de foarte mult timp: „Am mai aruncat si eu un ochi pe articolele pe care le citeste Alice despre Maroc si imi dau seama ca intr-adevar e o destinatie plina de istorie si mister, pe care trebuie sa o vizitezi macar o data in viata… Alice spune ca nu vede o destinatie mai romantica decat Marocul si stiu ca nu o spune doar asa, pentru mine. Casablanca e unul dintre filmele ei preferate”

Cei doi o vor lua cu ei si pe micuta Zora, care se va bucura de prima sa experienta cu avionul, iar parintii ei spera ca ea sa fie cuminte pe parcursul zborului.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News