Declaratia neasteptata pe care i-a facut-o Mirela la „Insula Iubirii” ispitei: „N-am mai plans in hohote de ani de zile”

By

„Insula iubirii” este o emisiune televizata in care cuplurile vin sa isi testeze iubirea. Desi pleaca increzatori la drum si convinsi ca se vor intoarce impreuna acasa, dupa timpul pe care il vor petrece despartiti, acest lucru se intampla foarte rar!

Partenerii gasesc ceea ce le lipseste in relatia lor de acasa si incep sa se indragosteasca de ispite, iar atunci incep sa spuna adevarul din relatiile lor. Tot pe insula se descopera minciunile pe care le spun la casting, iar ulterior nu este nici macar urma de oamenii care incercau sa para.

Mirela a venit ca o femeie asumata, vrand sa isi testeze relatia pe care o avea cu Ionut. I s-au adeverit, insa, cele mai negre ganduri. Iubitul ei venise doar sa se afirme, se viseaza vedeta si ispita in urmatorul sezon. Din pacate, Mirela chiar a gasit o persoana care sa merite in ispita Mircea, insa nu a vrut sa ii arate nicio secunda.

L-a supus la diferite teste, l-a asaltat cu mii se intrebari, insa acesta nu a dat nicio secunda inapoi. In ultima seara, cand si-a dat seama ca Mircea trebuie sa plece si nu il va mai vedea, aceasta a inceput sa planga: „N-am plans de ani de zile in hohote, mi-e si groaza sa ma uit spre cladirea aceea in care au stat ei. Cand am vazut ca pleaca, mi s-a rupt cerul.”

Radu Valcan i-a facut o surpriza si l-a chemat pe Mircea sa ii faca o surpriza. Cu aceasta ocazie, Mirela nu si-a mai  infranat sentimentele si, cu putin curaj, i-a marturisit acestuia ca s-a indragostit. Ramane de vazut daca acestia au continuat o relatie impreuna si dupa ce s-au intors din Thailanda.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News