De cand a devenit tatic, Marius Moga este mult mai implicat in a acorda ajutor copiilor: „De cand o am pe Maria Elisabeta, ma implic mai mult”. Uite ce face acum artistul!

By

Marius Moga este foarte schimbat de cand a devenit tatic. Fiica sa, Maria Elisabeta, l-a schimbat complet. Acum este mult mai atent la nevoile oamenilor din jurul sau.

Intr-un interviu acordat recent, acesta a vorbit despre activitatea sa la „Vocea Romaniei Junior”, dar si despre viata sa de familie si cum l-a inspirat micuta Maria Elisabeta sa fie mult mai implicat in sprijinirea noilor talente.

Despre cele doua colege ale sale are numai cuvinte de lauda, pe Andra chiar o considera „cea mai tare” si ca este artistul care ii pune cel mai bine in valoare piesele. Cu Inna nu a reusit sa colaboreze foarte mult, insa din ceea ce a vazut la show-ul pe care il prezinta impreuna, este o fata extrem de talentata.

In ceea ce o priveste pe Maria Elisabeta, artistul a spus ca deja ii calca pe urme si fac impreuna prin casa duete si ca si-ar dori foarte mult sa il urmeze in cariera muzicala. Cea mica l-a inspirat sa sprijine noile talente, iar acum a facut un canal de Youtube dedicat acestora, dar organizeaza si in fiecare vara, impreuna cu Academia Contrapunct, o tabara de muzica oentru cei mici „DeMoga Music Junior Camp”. Isi doreste foarte mult ca cei mici sa nu se plictiseasca in timp ce invata si mereu gaseste modalitati noi pentru a le capta atentia.

Pe viitor, Marius Moga are in plan sa ii mai faca o surioara sau un fratior Mariei.

 

 

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News