Ioana Tufaru s-a certat in tramvai cu o femeie care i-a reprosat ca nu are grija de copilul sau! Uite de la ce a pornit totul

By

Discutiile in contradictoriu se tin scai de Ioana Tufaru! Nu scapa nici in tramvai de cei care ii reproseaza ca nu are grija de fiul sau. Este cunoscut faptul ca traieste de pe o zi pe alta, din ajutorul social, si ca nu se gandeste foarte mult la ziua de maine. Insa persoanele din jurul sau au inceput sa ia atitudine, mai ales cand este vorba si despre un copil la mijloc.

Fiica Andei Calugareanu are o relatie de patru ani cu Ionut Mardare, iar intre timp au devenit parintii unui baietel. A avut probeleme de sanatate la nastere, pentru ca Ioana nu a renuntat la fumat pe durata sarcinii. Din fericire, micutul este bine acum si se bucura de copilaria sa. Cei trei locuiesc intr-o garsoniera pe care le-a facut-o cadou Gigi Becali atunci cand au fost dati afara din casa de catre tatal lui Ionut, neinteresandu-l ca Ioana este insarcinata.

Fotografia care a starnit un val de critici la adresa Ioanei Tufaru il infatiseaza pe micut dormid pe asternuturi foarte murdare. In prima instanta s-a sesizat o vecina si a amenintat-o ca ii face plangere la Protectia Copilului. Auzind aceste lucruri si realizand ca isi poate pierde copilul, fiica Andei Calugareanu a reactionat si a explicat ca lucrurile nu stau chiar asa. A explicat ca este un copil sanatos, ca merge regulat cu el la medic, face curat cat de des poate in casa si ii asigura un trai dececnt micutului. Nicidecum nu traieste in mizerie, asa cum se vehiculeaza in presa.

Recent, a avut parte de o intamplare nefericita in tramvai. Vazand-o, o femeie nu s-a abtinut sa nu ii reproseze ca nu are grija de cel mic. Iar Ioana a rabufnit: „M-am certat rau de tot cu o femeie din tramvai care mi-a spus ca sunt iresponsabila si ca am un copil murdar. S-au speriat ceilalti calatori de mine, dar nu m-am putut abtine. M-am saturat sa se arunce in mine cu noroi, cu vorbe neadevarate, nefondate..Probabil ca respectiva cucoana la care am zbierat cum n-am mai facut-o niciodata, a vazut copilul cand venea din parc unde se joaca, se catara pe tobogan, alearga, cum fac toti de altfel. N-are cum sa ajunga Luca acasa curat, din parc. Eu il sterg, dar el tot se murdareste…Sa-mi aratati mie, draga doamna, un copil care pleaca din parc si este curat! I-as ruga pe toti cei care vorbesc urat la adresa mea sa-si vada de treaba lor. Eu am grija de Luca.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News