Veste mare în familia regală! Este însărcinată!

By

La mai putin de o luna dupa nunta regala dintre Printul Harry si Meghan Markle, actuali duce și ducesă de Sussex, familia regala revine in atentia publicului cu un mare anunt!

Pappa Middleton, sora mai mica a ducese de Cambridge, Kate Middleton, a anunta ca este insarcinata si va aduce pe lume primul ei copil!

Pippa detine o revista, Waitrose Middleton, populara printre fanii casei regale, aceasta fiind si mediul prin care a decis sa anunte marea veste.

Mezina familiei Middleton şi soţul ei, James Matthews sunt foarte fericiti  de faptul ca vor deveni parinti! Pippa a trecut deja de primul trimestru si se bucura de faptul ca pana in momentul de fata nu a avut greturi:

Am fost o norocoasă să trec de 12 săptămâni fără greţuri dimineaţa. Am avut o sarcină normală până acum

Pippa este o persoana foarte activa, o veritabila impatimita a activitatilor sportive, aceasta anuntand ca nu va renunta la a face sport. Când nu se duce la sală, Pippa merge cu bicicleta sau pe jos!

Atunci când am aflat că sunt însărcinată mi-am dat seama că trebuie să-mi adaptez rutina 4-5 ori pe săptămână a antrenamentelor.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News