Maria Ciobanu este bolnava! Cum a reusit artista sa faca astm bronsic si cum se menajeaza acum

By

Ciocarlia folclorului romanesc a povestit cum a reusit sa faca astm bronsic, desi nu a fumat niciodata. Boala inflamatori cronica care i-a afectat caile respiratorii se manifesta la Maria Ciobanu pentru ca a stat foarte mult in preajma fumatorilor.

Maria Ciobanu s-a retras din activitate si s-a mutat din Romania in Statele Unite ale Americii, in Los Angeles, acolo unde clima ii este prielnica, artista suferind de mai multe probleme de sanatate. Artista se confrunta acum cu un astm bronsic pentru ca a stat foarte mult in preajma fumatorilor.

„Apa este cea mai sanatoasa dintre toate. Dar mai beau si sucuri proaspete de mere sau de portocale, iar uneori mai gust si cate un paharel cu vin rosu, Cabernet dulce. Nu am vicii, iar de fumat sa nici nu aud. Nu cred ca exista un dusman mai pacatos. Eu am si patimit din cauza tutunului, pentru ca am inhalat fum in timp ce cantam si asa m-am trezit cu astm bronsic.”

Artista a declarat ca incearca sa duca un stil de viata cat mai sanatos si consuma foarte multe legume si fructe proaspete: „Nu doar ca-mi plac fructele, dar sunt dependenta de ele. Daca nu am fructe, fac precum fumatorii ramasi fara tigari.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News