A avut trei sotii celebre: Anamaria Ferentz, Gabriela Cristea si Maria Constantin, dar EA este singura femeie care il plange pe Marcel Toader, azi la inmormantare:

By

Vestea că Marcel Toader a m*r!t a fost un ș0c pentru toată lumea. Fostul soț al Gabrielei Cristea a făcut !nf@rct la 56 de ani, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ei. Maximilian, băiatul lui Marcel Toader, a tranmis un mesaj emoționant după m0@rtea tatălui său.

Marcel Toader avea o relație foarte bună cu fiul lui, iar cei doi ieșeau destul de des împreună. Fostul soț al Gabrielei Cristea era mândru din cale-afară de băiatul lui. Maximilian a transmis un mesaj absolut emoționant la scurt timp după ce tatăl lui s-a st|ns din v|ață.

„Voi începe prin a vă mulțumi pentru toate cuvintele de încurajare! Îmi cer scuze că nu v-am putut răspunde dar vreau să mă credeți că trec prin cea mai grea încercare din viața mea, de a-mi înm0rmânt@ unul dintre părinți!
Pentru cei ce i-au fost prieteni, frați, apropiați sau cunoștințe tatălui meu, vă aștept mâine după orele 13:00-14:00 la c@pela c!m!tirului Bellu (mai exact la etajul 1 al capelei) pentru a fi pentru ultima oară alături de el!
Incă odată vă mulțumesc și prin aprecierile voastre și părerile de rau, îmi dau seama că l-ați descoperit pe adevarătul Marcel Toader.
Felicitări tata, m-ai făcut mândru până la capăt!
Înm0rm@ntarea va avea loc Miercuri in satul Cumpana (Județul Constanța)!”, a scris Maximilian Toader.

Marcel Toader își dorea să aibă cinci copii, dar cel mai mult voia o fetiță. Această dorință nu i s-a îndeplinit, însă și-a iubit foarte mult băiatul. „Visul meu a fost să am cinci copii. eu sunt un tip echilibrat, băiatul meu a fost lângă mine mereu. Îmi doresc foarte mult o fetiță pe care să o cheme Izabela. Eu sunt foarte atent la partenerul de la mine, știu ce face, unde merge. Nu mă consumă, așa sunt eu, nu fac nici un efort. Nu sunt forțat, asta e firea mea. Înainte de asta eu și vorbesc cu ele despre orice.”, a spus Marcel Toader, la „Cool Summer Nights’, în urmă cu ceva timp.

Diana Bișinicu, fina lui, este distr_să de durere

Marcel Toader nu a avut mulți prieteni în lumea showbiz-ului, însă, printre cei puțini, se numără și Diana Bișinicu. De altfel, Gabi Cristea și Marcel Toader au fost nașii de cununie ai Dianei, în anul 2013. Solista i-a scris lui Marcel Toader un mesaj extrem de înduioșător:

`Of, Nasu! Te-ai grăbit sa pl3ci prea devreme dintre noi!
De cinci ore vreau sa scriu ceva și nu îmi găsesc cuvintele!
Îmi aduc aminte ziua de 6 mai 2012 când ne-am întâlnit sa va cerem de Nași!
Entuziasmul tău, atitudinea ta părintească, veselia ta, percepția ta despre familie la momentul acela m-au făcut sa simt ca o alegere mai buna nu puteam face!
Și nu, nu puteam face deoarece pentru noi ai fost mereu acolo…. oricând!
Când Riana era micuța și se temea puțin de atitudinea ta impozanta ii spuneai ca atunci când va creste veți fi cei mai buni prieteni, dar nu, nu veți mai fi!
Insa sunt sigura ca vei veghea asupra ei și a familiei tale care a rămas secata de durere!
M-ai condus la altar pentru a-mi încredința mâna lui Cătălin, ne-ai pus cununiile pe cap, ne-ai adus copilul in rândul creștinilor, pentru acestea și pentru toată dragostea ta îți MULTUMESC și îmi doresc din tot sufletul sa fi simțit prețuirea noastră in cei 7 ani de când ai devenit parintele nostru spiritual!
Sunt onorata ca SUNT fina TA!
Drum lin la stele, Nașule!

Marcel Toader a m_r!t la 56 de ani
Marcel Toader a m_r!t sâmbătă, la doar 56 de ani, în urma unui !nf@rct, în timp ce se afla la masă, cu mai mulți prieteni, în curtea avocatului său de la Periș.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News