Nella l-a desfiintat pe Ionut Jaguarul! Divorteaza din cauza lui: „A venit schimbat, dar in rau. M-a inselat de multe ori. Am primit o poza cu ei doi, dezbracati, in pat.”

By

Nella si Ionut Jaguarul trec prin niste momente extrem de dificile. Pana acum nu au dat nicio declaratie si nu au vrut sa comenteze in niciun fel aceasta despartire. Dar Nella nu a mai suportat ca toata lumea sa o invinuiasca de aceasta despartire si a facut publice toate pozele pe care le-a primit de-a lungul timpului.

Din exterior pareau un cuplu foarte unit, insa nimeni nu stia ce ascunde relatia lor. Nella l-a iertat de foarte multe ori pana acum pe Ionut si a incercat sa treaca si peste infidelitatile lui Ionut, dar a ajuns la punctul in care nu mai poate suporta. Decizia de a divorta este deja luata, iar in august vor divorta. Seria acuzelor nu se opreste doar la infidelitate, ci si la faptul ca el nu vrea sa munceasca, iar de cand s-a intors de la concursul „Exatlon” ii sta gandul numai la distractie.

Nella a intrat in direct intr-o emisiune televizata si a rabufnit: „Da, ne-am despartit, nu e clar? Motivul…Nu stie ce vrea de la viata. Si inca ceva…el deja este cu cineva.  Nu cunosc detalii prea multe. Ieri am primit poza cu ei, in care apareau in pat, dezbracati, intelegi ce vreau sa zic. Tu imi spui ca vrei libertate si vrei sa te bucuri de viata… El nu vrea sa munceasca. Daca el nu vrea sa munceasca, inseamna ca el nici nu vrea sa faca ceva pentru viitorul nostru. A venit schimbat, dar in rau.”

In timpul emisiunii a trimis prezentatorilor pozele pe care le-a primit si ea, iar acest lucru dovedeste ca nu a mintit doar sa il denigreze pe Ionut, ci a vrut sa arate ca nu este vina ei pentru aceasta despartire. Nella este foarte nervoasa si pentru faptul ca acesta incearca sa afiseze o alta imagine, nu cum este el in realitate: „Ceea ce s-a intamplat la televizor a fost un teatru ieftin, ca ma iubeste. Intre noi nu au fost lucrurile niciodata foarte roz, m-a inselat de multe ori, am incercat sa fac ceva bun cu el. Eu apoi am venit aici la munca si el isi dadea intalnire cu altele pe internet.”

Ionut neaga orice acuzatie pe care i-o aduce Nella, insa dovezile pe care le are sotia sa nu au cum sa dispara. Ca sa distraga atentia de la el, acesta incearca sa dea vina pe Nella, cum ca aceasta s-a vazut cu un alt barbat cat a fost el plecat in Republica Dominicana: „Prietenul meu o sa vorbeasca cu acei baieti sau acel baiat care timp de 5 luni, cat am fost plecat ar fi fost cu ea. Repet, inca nu stiu sigur, nu vreau sa ma pronunt…”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News