Bravo! Simona Halep în finală și în continuare locul 1 WTA după ce a învins-o pe Muguruza!

By

Simona Halep a facut un meci exceptional in fata lui Garbiñe Muguruza, intr-un meci cu miza foarte mare, locul 1 WTA si un loc in finala de la Roland Garros! Simona trebuia sa castige aceasta partida cu Garbine, pentru a se aproapia de visul ei neimplinit, acela de a castiga o finala de Grand Slam!

Simona a inceput foarte bine partida de pe „Philippe Chatrier”, conducand primul set cu 5-0 si castigandu-l detasat cu 6-1! Exceptional meci! Fanii au aplaudat incontinuu prestatia Simonei!

Setul doi a inceput mai prost pentru Simona, Garbine reusind sa isi revina si sa o domine! Aceasta a atacat salbatic si a reusit sa o destabilizeze pe Simona Halep.

Simona a reusit sa egaleze la 4-4, iar dupa un game maraton sa ajunga la 5-4, la doar un game de marea finala!

Simona Castiga si al doilea game cu 6 la 4, un meci extraordinar facut de campioana noastra!

Ambele au aratat ca sunt intr-o forma fizica de invidiat si au facut un meci memorabil!

Printre spectatori s-a aflat si unul dintre cei mai mari boxeuri ai lumii,  Mike Tyson, un prieten foarte bun al Serenei Williams! Acesta a fost surprins in mai multe randuri in tribune la meciurile de tenis feminin.

Simona se afla in top 4 jucatoare de tenis din lume inca din anul 2014 si a reusit sa ramana acolo in ciuda presiunii foarte mari si a asteparilor tuturor!

A aratat lumii intregi ca merita sa fie in top!

Experienţa contează foarte mult. Deja am jucat ceva ani la acest nivel. Acum le privesc ca pe ceva normal, sunt obișnuită. Desigur e mereu special când ajungi să joci o semifinală de Mare Șlem. Mai ales aici, la  Paris, unde îmi place și unde mă simt bine

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News