Simona Halep are un as în mânecă la semifinala cu Muguruza! Vezi cum poate „trișa”

By

Liderul WTA, Simona Halep, are un as in maneca in partida cu Muguruza! Marele avantaj al Simonei este chiar Ion Tiriac, ce se va afla in loja de la Roland Garros, la doar cativa metri de Simona!

Desi nu pare un avantaj deosebit, Ion Tiriac se va afla aproape de ea tot timpul meciului si va putea sa ii dea indicatii la fiecare minge! In plus, Simona a progresat foarte mult din punct de vedere al psihicului, motiv pentru care are in momentul de fata toate sansele sa o bata pe Muguruza!

Dumitru Hărădău, fost jucător de tenis, a vorbit despre meciul Simonei Halep cu Garbine Muguruza din semifinala Roland Garros:

Simona va câștiga acest meci pentru că are cea mai bună echipă. Să nu uităm că Ion Țiriac are o lojă la Roland Garros, care se află la câțiva metri în spatele Simona Halep. Când Halep nu va sta aproape de linia de fund și nu va intra ca să lovească mingea în urcare, Țiriac o să fie acolo și o să îi șoptească. Când Halep va fi temătoare și va sta departe de teren, Țiriac îi va spune. Când Simona va trebui să aibă curaj, să riște și să nu mai lovească pe mijloc, Țiriac îi va spune asta.

Dacă Halep și Muguruza joacă de 10 ori, fiecare va câștiga câte 5 meciuri. Azi cred că triumfa Halep. Va fi un meci echilibrat și spectaculos. Dar partida se va încheia când ultimul punct se va termina

Toata lumea asteapta  cu sufletul la gura meciul dintre cele doua sportive, un meci cu dubla miza! Locul 1WTA si un loc in finala Grand Slam-ului de la Paris!

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News