Uite ce vila de 600.000 de euro are Simona Halep, chiar in centrul orasului! Vecinii ei, in schimb, traiesc in case darapanete si nici nu au televizor

By

Este numarul 1 mondial si a castigat foarte mult din tenis, asa ca a decis sa isi faca o casa exact cum visa. De cateva luni este gata, iar familia Simonei deja s-a mutat acolo. Insa multi dintre vecinii ei nici nu au auzit de ea.

Reusitele pe plan profesional ale tinerei din Constanta au bucurat o tara intreaga si sa isi recapete increderea in performante sportului romanesc. Recent, Simona Halep a castigat finala celui mai important turneu de Grand Slam Roland Garros in fata lui Sloane Stephens si a bucurat o tara intreaga cu aceasta performanta.

Romanca a castigat din comptetitiile sportive aproximativ 23 de milioane de euro, dar a surprins lumea din jurul sau cand a declarat ca la incheierea carierei sportive vrea sa se retraga in orasul natal, nu intr-o metropola renumita. Ca drept dovada, Simona deja s-a apucat sa isi construiasca o vila foarte mare si frumoasa chiar in centrul orasului Constanta, in apropiere de Delfinariu si o considera oaza ei de liniste. Cartierul nu este unul plin de opulenta, cum ne-am fi asteptat, ci unul de oameni modesti, multi dintre vecinii sai au case darapanate si traiesc cu doar cateva sute de lei pe luna.

Acestia nici macar nu sunt la curent cu performantele romancei, dupa cum au si declarat: „Nu stiu cine e doamna asta si nici nu ma intereseaza, ca nu-mi plateste ea mancarea si medicamentele.” Altii stiu ca le este vecina si ca este numarul 1 mondial, insa nu au bani sa isi cumpere un televizor pentru a-i urmari meciurile: „Am auzit de Simona! O felicit, dar eu n-am vazut nicio partida ca nu mai avem televizor. L-au spart cei mici si n-am avut bani sa luam altul.”

Iata cum arata vila Simonei din Constanta:

O casa pe masura Simonei!

La polul opus sunt casele vecinilor sai:

Cartierul in care se muta sportiva nu este unul de top, asa cum ne-am fi asteptat, ceea ce spune foarte multe despre Simona. Este o fata modesta si a aratat acest lucru! A ales un cartier normal in care sa traiasca si nu unul scump, de fite!

Jos palaria!

Dupa cum se poate vedea in imaginile de mai jos, casa Simonei este intr-adevar, una deosebit de frumoasa:

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News