Virginia Ruzici: „Nu vă puteţi imagina prin ce trece Halep”

By

Saptamana aceasta se implinesc nu mai putin de 40 de ani de cand Virginia Ruzici a castigat primul trofeu, si singurul pana acum pentru o romanca, de Grand Slem. Tot in 1978, Virginia avea sa castige si titlul la dublu alaturi de Mima Jausovec, cea care i-a fost adversara in finala de la simplu. Desi a mai jucat o finala in anul 1980, aceasta a pierdut in fata lui Chris Evert, cu 6-0, 6-3.

Ruzici, care in prezent este manager al Simonei Halep, a fost premiata la Rolan Garros, priles cu care a dat un interviu in care a vorbit despre sacrificiile pe care Simona a trebuit sa le faca pentru a se mentine in top! Nu e usor sa fii locul 1 mondial!

Simona muncește mult și dă totul pentru tenis. I-a fost greu să treacă peste înfrângerea de anul trecut. În România, așteptările sunt foarte mari. Admir modul în care rezistă. Nu vă puteți imagina ce presiune este pe Simona din 2014. Lumea vrea ca ea să câștige absolut fiecare meci. Este imposibil. Nici Serena nu poate face asta.

Simona a avut suișuri și coborâșuri, dar a reușit să stea în top patru din 2014. Este foarte constantă și foarte puternică mental. Unii cred că a pierdut finala cu Ostapenko din această cauză, dar trebuie să se ia în calcul că a revenit de multe ori, cu Svitolina anul trecut și cu Kerber la Australian Open. Trebuie să fii puternică pentru a avea aceste reveniri

Virginia Ruzici s-a clasat in anul 1979, pe locul 8 mondial, fiind cea mai buna clasare a acesteia.

Simona Halep are nevoie de o victorie astazi pentru a ramane numarul 1 WTA si pentru a se califica in finala de la Roland Garros!

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News