Bravo Simona! Halep Castiga primul ei titlu de Grand Slam la Roland Garros!

By

Simona Halep  a castigat primul ei titlu la Roland Garos dupa finala jucata impotriva americancei Sloane Stephens! A fost un meci dramatic cu o revenire spectaculoasa a Simonei Halep.

Marea victoriei a Simonei are loc la exact 40 de ani de la victoria la Roland Garros a actualului ei manager, Virginia Ruzici, si la 10 ani de cand a iesit campioana la juniori pe zgura pariziana. O adevarata victorie pentru intreaga Romanie si pentru sportul romanesc!

Inaintea finalei, Simona era vazuta ca fiind favorita pentru castigarea titlului de catre toata lumea!

Numarul 1 mondial, Simona Halep, s-a aflat pentru a 3-a oara in batalia pentru titlul de la Roland Garros, un titlul pe care si l-a dorit din tot sufletul. A fost mult mai relaxata si a luptat foarte mult pentru acest trofeu!

Am fost și eu fix în aceeași situație, când eram numărul 1 mondial, și am jucat contra lui Steffi Graf. Îmi place mult jocul Simonei, poate pentru că mă regăsesc și eu în el. Este o fată care nu se poate baza pe talie, așa cum am fost și eu, ce a fost nevoită să se dezvolte fizic și să realizeze un tenis diversificat, cu inteligență și viziune pe teren. E o muncitoare și merită să câștige Roland Garros-ul. Simona este capabilă să contracareze diferența de talie cu adversarele ei prin plasament, poziționare, angajament, tehnică. Halep servește mai bine ca mine, e mai completă ca mine, are nevoie doar de un declick mental. După ce va câștiga primul Grand Slam se va simți eliberată

, a declarat marea campioană Justine Henin (36 de ani), fost număr 1 mondial și câștigătoare a nu mai putin de 7 titluri de Grand Slam!

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News