Un sofer român a primit amenzi de aproximativ 60 000 de euro în Danemarca, în doar două zile! Vezi cum a fost posibil!

By

Soferul roman a fost prins de politia daneza de doua ori in doar doua zile, lucru ce i-au adus acestuia doua amenzi in valoare total de 58.000 de euro!

Șoferul român de camion trebuie să plătească amenzile care totalizează 58.000 de euro după ce a fost prins de autorităţile daneze că a umblat la tahografele maşinilor pe care le conducea aşa încât acestea nu înregistrau timpii reali de odihnă şi condus.

Prima dată românul a fost oprit în trafic în oraşul Vojens, iar poliţiştii au descoperit că tahograful nu funcţiona corespunzător astfel încât i-a fost suspendat permisul, i s-a pus sechestru pe camion şi a primit o amendă de 349.000 de coroane daneze, aproximativ 45.000 de euro, informează jv.dk.

După o zi, în oraşul danez Padborg, acelaşi şofer a fost surprins din nou de poliţişti la volanul altui camion. De această dată a fost de amendat cu 100.000 de coroane daneze, echivalentul a peste 13.000 de euro.

Poliţia daneză a confiscat camioanele până când şoferul român va achita amenzile care totalizează în jur 60.000 de euro.

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News